Hvem er jeg?

Jeg er 46 år gammel og er et sted i livet, hvor det som man kalder livserfaring har sat sine spor  – mest på den positive måde.

Jeg er oprindeligt uddannet cand. mag. i musik og har i mange år arbejdet indenfor undervisning og personaleledelse i musikskoleverdenen og indenfor Den Danske Folkekirke som kirkesanger. I efteråret 2017 er jeg blevet uddannet coach hos GROW2, Danish Coach Academy v. Connie Frimann

Arbejdet med mennesker og relationer har altid interesseret mig meget. Jeg brænder for være medvirkende til at skabe varige forandringer for mennesker og bidrage til at udvikle menneskers fulde potentiale. Vi har som individer et enormt potentiale, som vi ikke altid er bevidste om. Når mennesker finder deres vej i livet frigøres potentialet, og vi står frem som de mennesker, vi er. Vi bliver tydelige for vores omgivelser, rare at være sammen med for andre mennesker, og verden folder sig ud for os på en ny og ægte måde.

Jeg brænder for at coache, og jeg bestræber mig på at møde ethvert menneske med respekt, anerkendelse og nærvær. Respekt for det sted du er i livet, anerkendelse for det menneske du er, og jeg vil gøre mit allerbedste for at møde dig og lytte til dig med nærvær og empati.

Livet med alle dets ups and downs har formet mig og gjort mig til den person jeg er. Jeg har to dejlige voksne børn, som har lært mig utroligt meget om mig selv som person, om mine styrker og mine svagheder, og om alt det, der er vigtigt her i livet. Jeg er i en forholdsvis ung alder blevet beriget med to skønne børnebørn, og det at blive mormor har været fantastisk givende og meningsfuldt for mig.

Hvis du har lyst til at følge min personlige blog, finder du den på wennerlinlife.wordpress.com.  Her vil jeg invitere dig med på en rejse i mit livs sejre, udfordringer og de svære stunder. Her vil du løbende bliver opdateret på det, der fylder hos mig.

Formålet med min blog er ærligt at dele erfaringer fra mit eget liv. Måske kan du finde inspiration og følgeskab sammen med mig ind i dit eget liv.